Učitavanje

Dostupne Ana Bekuta ulaznice

Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Ana Bekuta. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

ANA BEKUTA

TRADICIONALNI KONCERTI

21 i 22. OKTOBAR 2017.god  - SAVA CENTAR

 

Prošlo je dve godine od obeležavanja jubileja 30 godina uspešne estradne karijere, a Ana Bekuta nastavlja sa spektakularnim tradicionalnim koncertima u Beogradu - 21 i 22. oktobra 2017. godine u Velikoj dvorani Sava centra.

Iza sebe Ana ima bogatu karijeru sa 16 snimljenih albuma i mnogobrojne hitove kao što su: Veseljak, Rano moja, Ne živim sama, Kumina pesma, Ja nisam rođena da živim sama, Kriv si samo ti, Bekrija, Ostavljena ja, Đavole, Tugo moja crnooka, A ti me izneveri, Pao mrak, Hvala ljubavi …

Pred prepunom dvoranom centra “Sava” uvek na koncertima dovodi atmosferu do usijanja priređujući nezaboravne koncerte.

Ana Bekuta je jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, a prepoznatljiva je po velikom broju hitova i prelepom osmehu. Dobitnica je mnogobrojnih priznanja, a krase je perfektne vokalne mogućnosti. Važi za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, veliki je profesionalac, a svoju vernu publiku uvek oduševi atmosferom koju pravi na koncertima kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Ana Bekuta (Nadežda Polić) je rođena 06. Septembra 1959 godine u Banji kod Priboja.

Ime je promenila 1985.  na predlog Predraga Vukovića Vukasa, jer je tada na sceni bilo više Nada koje su se bavile narodnom muzikom (Nada Topčagić, Nada Mamula, Nada Knežević, Nada Obrić).1981 upoznaje Predraga Vidovića i osnivaju grupu “Anabe” čija glavna pevačica postaje Nadežda Polić. Do sada je snimila 16 albuma. Trenutno živi u Beogradu.

Najveći hitovi u njenoj karijeri su pesme Ja nisam rođena da živim sama, Ti mi trebaš, Rano moja, Stani, stani zoro, Tugo moja crnooka, Ostavljena ja, Bekrija, Imam jedan život, Veseljak, Đavole, Pitaš kako živim (Ništa novo nema), A i ti me izneveri, Ne žalim ja, Oluja, Kralj ponoći, Zlatiborske zore, Sve sam stekla sama, Kriv si samo ti, Uspomene (Svake noći sanjam tvoje oči), Ne živim sama, Kumina pesma (duet sa Mirom Škorić), Ma, što baš ti…


Prijavi se

Budite obavešteni o novim događajima.

Popularna pevačica Ana Bekuta bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.